Reset wachtwoord

click to enable zoom
Kaart laden
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uw zoekresultaten
Apparthotel Mittelberg - Appartement Irene

Appartement/suite “Irene”

Wildentalstraße 3
6993 Mittelberg
Oostenrijk, Kleinwalsertal

Appartement/suite "Irene" voor zomer en winter

Het Kleinwalsertal is vanuit Nederland het snelst bereikbare Alpendal, slechts 790 km van Utrecht.

Suite “Irene” is volledig gerenoveerd en compleet nieuw ingericht en beschikt over gratis internet. Deze suite bevindt zich in het Aparthotel (****) en heeft daardoor alles wat u maar wenst voor een heerlijke vakantie. 100 Meter van de bushalte en van de lift met de oefenweide van de skischool.

Suite “Irene” (type 2, 32m2 voor 2-4 persoons) ligt op de vijfde verdieping van het Aparthotel en is bereikbaar met meerdere liften.

Het uitzicht behoort tot een van de mooiste van het Aparthotel en bovendien schijnt de zon op het balkon van vroeg in de middag tot de ondergaande zon in de avond . De inrichting heeft de typische Luxe Suite uitstraling.

Mittelberg in het Kleinwalsertal

Ontdek de prachtige omgeving van het Kleinwalsertal in zomer en winter

Skigebied Kleinwalsertal Oostenrijk

Mittelberg

Het Kleinwalsertal, een Oostenrijkse enclave door Duits grondgebied omsloten, is gelegen in het Vorarlberg behorend tot het district Bregenz.

Mittelberg, met zijn gemoedelijk en gezellig centrum en leuke restaurantjes, bars en winkels, ligt op circa 300 meter. Midden in het dorp staat de oudste kerktoren van het dal. Mittelberg is het hoogstgelegen dorp (1250 meter) slechts 8 km over de Duitse grens in Oostenrijk en omringd door bergen tot 2600 meter hoogte en is daardoor dus een zeer sneeuwzeker skigebied.

In de nabije omgeving van Mittelberg is o.a. een fraai bergmeer Freibergsee waar gezwommen kan worden, een openluchtzwembad, een Rodelbahn, een “Klettersteig park” een klimbos hoog op de berg, en een skischans en klein museum etc.

Appartement/suite "Irene"

Neem een kijkje in ons knusse appartement en check de beschikbaarheid voor jouw vakantieperiode